Pools vertaler nodig?

Heb je een professioneel Pools vertaler nodig? Dan heb je die gevonden bij Interpres Compact. Wij zijn Pools vertaler in de breedste zin van het woord. Dienen documenten van Nederlands naar Pools of andersom vertaald te worden? Wij maken het in orde. Heb je een Poolse tolk nodig bij een gesprek? Bel ons en we komen graag langs om alle communicatie gestroomlijnd te laten verlopen!

Volledige vertaalservice

Als Pools vertaler zijn we gespecialiseerd in vertalingen in beide richtingen. Dit wil zeggen dat we zowel teksten als gesprekken van Pools naar Nederlands vertalen, alsook van Nederlands naar Pools. Met de intensieve banden tussen beide landen op onder andere arbeidsvlak, is een goede communicatie van belang en daarin kunnen wij jou voorzien.

Of het nu om privé gesprekken gaat, werkgesprekken of alle andere vormen van communicatie, dit moet goed verlopen. Een misinterpretatie door een vertaalfout of door communicatie in een andere taal die niet de moedertaal is, kan vervelende gevolgen hebben. Dit zonder dat er enige bedoeling achter zat en daarom is een goede vertaling van belang om alles uit te sluiten. Hierin bieden wij een volledige service naargelang jouw wensen.

Voor korte en lange gesprekken

Een Pools vertaler nodig voor een kort gesprek en kan dat digitaal op afstand? Wij staan paraat. Wens je een Pools vertaler die de hele dag beschikbaar is voor uitvoerige gesprekken? Ook dan kan je ons inschakelen. Gaat het om teksten omschrijven naar Pools of andersom, wij maken het snel voor je in orde. Daarmee zijn wij een vast aanspreekpunt voor alle vormen van Poolse vertalingen. Dit maakt het voor jou erg gemakkelijk, want met ons in de arm weet je zeker dat er geen enkele kans op verkeerde of onduidelijke communicatie is. We volgen precies de wensen richting het doel en wij zorgen voor een professionele en gedegen aanpak. Ook mag je natuurlijk rekenen op geheimhouding als dat van toepassing is bij de conversaties.

Maak een afspraak met onze Poolse vertaler

Kunnen wij jou van dienst zijn? Maak een afspraak met onze specialist. Dit kan eenmalig zijn, maar ook periodiek. Het is maar net wat je wenst, wij zijn beschikbaar om je te helpen met alle vormen van vertalingen. Of het nu een spoedklus betreft, een afspraak over een paar weken of op korte termijn… Interpres Compact is flexibel en denkt met je mee.

Als je contact opneemt met onze Pools vertaler, dan kunnen we direct kijken wat we voor je kunnen betekenen. Maak al je wensen zeker kenbaar en geef aan om wat voor soort vertaalwerk het gaat. Gesprek, teksten, conferenties en meer, we kunnen je met alles helpen en we geven je een duidelijke indicatie van onze werkwijze. Dit zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Een afspraak maken is zo geregeld! Liever een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

Menu