Poolse tolk voor alle soorten vertalingen

Hulp van een Poolse tolk nodig? Interpres Compact is jouw adres! Met de open grenzen in Europa is het heel gemakkelijk om in naburige landen te werken. Zo kunnen Nederlanders zonder problemen in Duitsland, Polen, Frankrijk, België en meer werken. Andersom is dat natuurlijk ook mogelijk en voor Polen is het erg aantrekkelijk om zich in Nederland te vestigen, zowel voor een bepaalde periode als permanent, maar dit komt natuurlijk wel met een taalbarrière.

In dat soort gevallen is het handig om een Poolse tolk in te schakelen die de vertaling op een vlotte wijze laat verlopen, waardoor iedereen elkaar goed begrijpt. Dat is in het geval van arbeidsmigranten een vrij gebruikelijke zaak, maar het wonen en werken in Nederland komt natuurlijk met meer dan alleen dat. Gesprekken met lokale instanties, de verhuurder van woningen, sollicitatiegesprekken, noem het allemaal maar op.

Op het moment dat Engels niet toereikend genoeg is en Nederlands nog iets te lastig is, dan is een Poolse tolk erg handig! Schakel jouw Poolse tolk bij Interpres Compact in!

Voor alle soorten Poolse vertalingen

Interpres compact richt zich als Poolse tolk voornamelijk op de vertaling van Pools naar Nederlands, maar in gesprekken kan het natuurlijk ook andersom. Of het nu een kort gesprek is met bijvoorbeeld een lokale instantie of juist een uitgebreid gesprek met werkgevers, of in een van de vele andere hoedanigheden, de Poolse tolk van Interpres Compact kan je verder helpen.

Als Pools vertaler staan wij altijd klaar om op korte termijn bij te springen. Dit kan persoonlijk bij jou op locatie, maar ook op afstand via digitale hulpmiddelen. Het is maar net wat je wenst, waar het om gaat en wat praktisch is, de vertaling wordt in ieder geval geregeld en dat is belangrijk om misverstanden te voorkomen.

Jouw persoonlijke Poolse tolk

Wij gaan graag voor je aan de slag als Poolse tolk, dus als je er eentje nodig hebt kun je direct een afspraak maken. Liever iets meer weten? Neem dan zeker even contact met ons op. We bekijken dan samen wat de mogelijkheden en wensen zijn, en hoe we je daarin tegemoet kunnen komen met een effectieve en doelgerichte aanpak.

Of het nu een eenmalige vertaling betreft of juist periodieke vertalingen, wij gaan graag voor je aan de slag als professionele Poolse tolk. Hierbij houden we rekening met de omstandigheden, de hoeveelheid personen, de locatie, de wensen en natuurlijk of er eventuele geheimhouding bij van toepassing is. Wij zijn jouw persoonlijke Poolse tolk die graag op basis van een vertrouwensband werkt. Dat geeft zekerheid, duidelijkheid en een goed resultaat. Dankzij onze nauwkeurige Poolse vertalingen zal alles bij alle partijen duidelijk zijn. Of het nu korte of lange gesprekken betreft, met onze Poolse tolk is de communicatie gegarandeerd helder. Dit zodat er stappen gemaakt kunnen worden met een goed resultaat tot gevolg!

Maak een afspraak of neem contact op, we vertellen je graag meer over onze diensten als Poolse tolk.

Menu